Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, а також переймаються нормальними поставками електрики, є дуже важливі новини. Цього разу клієнти компанії Yasno вирішили дізнатися, що потрібно робити, якщо в під'їзді багатоквартирного будинку довгий час немає світла.

Виявляється, у компанії "Yasno" теж не повністю знають відповідь на це питання, проте є кілька порад, якими можна скористатися насамперед.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Так, один із споживачів вирішив дізнатися, як вирішити ситуацію такого плану: "Краще скажіть, куди звертатися, якщо в під'їзді світла немає місяць, потім з'являється на кілька діб, до того ж, горить він не вимикаючись вдень, а потім знову зникає на місяць Вони вирішують питання якраз на ці кілька діб і те, чекати поки виконають заявку доводиться той же місяць (іноді менше).Мені якось фіолетово, я не дуже часто виходжу, плюс ліхтар на телефоні є, плюс за роки таких "гойдалок" під'їздом навчився хоч із заплющеними очима ходити, але ситуація бісить".

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Представники компанії надали відповідь і заявили, що їм дуже шкода, що має у під'їзді проблеми зі світлом. Також радять звернутися до ОСББ, керуючої компанії чи ЖЕКу, вони знають що потрібно робити.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

"Розуміємо, що дуже незручно бути без світла у під'їзді. На жаль, у нас відсутня інформація про орган, який контролює роботу ЖЕКу. Щиро сподіваємося, що ваше питання буде назавжди вирішено у найкоротші терміни", - додали в компанії.

Нагадаємо, українці вже живуть в умовах віялових відключень світла.

Раніше повідомлялося, більше на 300 гривень: чому доведеться переплачувати за комуналку.

Також, відключення тепла за борги та ціни на опалення: як пройде опалювальний сезон.