Споживачі часто припускаються простої помилки через яку їм не зараховується оплата за блакитне паливо. Про це інформує Дніпропетровська філія "Газмережі" у соціальній мережі facebook.

Деякі українці стикаються з тим, що після оплати рахунку за доставку газу за ними продовжує рахуватися заборгованість. Газовики попереджають, що це може статися через неуважність або поспіх при оплаті послуг.

Платіжки, скріншот: YouTube

"Шановні клієнти! Будьте пильними, коли розраховуєтесь за послугу з розподілу газу. Щоб кошти були зараховані правильно, здійснюючи платіж, вказуйте ПІБ, адресу та номер особового рахунку", - попереджають газовики.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

При оплаті доставки газу без вказівки особового рахунку кошти просто губляться і знайти їх буває складно. Якщо платіж таки пішов не за призначенням, то споживач може написати заяву про зарахування сплачених коштів за особовим рахунком, надавши копію квитанції, паспорта та ідентифікаційного коду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газовики нагадали про важливі правила, які вбережуть життя: що потрібно зробити українцям.

Також наш портал інформував, перестрахують у блекаут: у Нафтогазі розповіли, як вибрати зарядну станцію, яка не зіпсує вам техніку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чому бувають короткочасні відключення світла і чи це впливає на роботу приладів: українцям розкрили правду.