Кабмін виділив кошти на виплату фінансової допомоги українським сім'ям Хто може розраховувати на круглу суму, розповіли у пресслужбі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

В уряді продовжують фінансувати допомогу для сімей українців, які перебувають у російському полоні або були звільнені з нього. Загалом на виплати виділили майже 181 мільйон гривень.

Українці. Фото: скрін youtube

"180,7 мільйона гривень виділено з резервного фонду держбюджету на грошову допомогу звільненим із полону особам і сімʼям тих, хто досі перебуває в полоні. Відповідне розпорядження було розроблено за ініціативи Мінреінтеграції й ухвалено на засіданні Кабміну 17 листопада", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Так, сім'ям військовополонених, цивільних заручників та політв'язнів виплатять щорічну допомогу у розмірі 100 тисяч гривень.

Українців, яких було звільнено з ворожого полону, отримають одноразову фінансову підтримку у такому ж розмірі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські сім'ї можуть отримати десятки тисяч гривень на дитину: кому допоможуть.

Також наш портал інформував, українцям роздають індивідуальні продуктові набори: запас їжі на кілька місяців.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, розпочалася реєстрація на гуманітарну допомогу: хто з українців може безкоштовно отримати продукти.