Monobank оголосив конкурс, у рамках якого можна "зірвати куш". Втім, учасникам не доведеться сидіти склавши руки, а треба буде добре попрацювати. Деталі розкрив один із засновників мобільного банку Олег Гороховський у своєму telegram-каналі.

Monobank виступив з ініціативою перевірити безпеку своєї програми для смартфонів. Банк запросив IT-фахівців, хакерів виявити слабкі місця у захисті та навіть надав їм програмний код.

Monobank. Фото: скрін youtube

Намагання фахівців обіцяють щедро винагородити. Для цього Monobank виділив призовий фонд у розмірі 1 мільйон гривень. Кошти будуть розділені між переможцями, які "проб'ють" захист програми.

Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Взяти участь у конкурсі охочі можуть до 1 грудня, попередньо зареєструвавшись. Вразливості в програмному коді поділені на чотири окремі категорії і кожен, хто їх знайде, отримає окрему винагороду.

Тестування Monobank. Фото: скрін telegram/Олег Гороховський

Примітно, що подібна практика вже застосовувалась Міністерством фінансів у 2020 році. Тоді всіх бажаючих запросили для перевірки безпеки програми "Дія". У ході тестування виявили кілька незначних проблем, що їх оперативно виправили.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк та Монобанк масово блокують рахунки українців: що може стати причиною.

Також наш портал інформував, "Платити не буду": клієнт "Monobank" зауважив, що його кредитні гроші "зникають" у різних країнах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї заганяють українців у кредити, обіцяючи виплати ВПО: все через діряву безпеку "Ощадбанку".