У YASNO поділилися важливою інструкцією, щоб у будинках українців було світло. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці компанії-постачальника у соціальній мережі facebook.

Фахівці розповіли, які договори необхідно укласти, щоб удома було світло. Це актуально для українців, які переїхали до нового житла.

Електроенергія. Фото: скрін youtube

Перше, що необхідно зробити, - укласти договір про розподіл електричної енергії з оператором системи розподілу (ОСР). Для цього споживачам необхідно звернутися до свого ОСР, адже саме він видає паспорт точки розподілу.

YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Після цього необхідно укласти другий договір – про постачання електричної енергії з постачальником.

Так, з договором, укладеним з ОСР, необхідно звернутися до постачальника послуг. Наприклад, якщо це YASNO, процедуру можна пройти в онлайн-режимі, завантаживши бланк заяви-приєднання та скани необхідних документів. Протягом трьох робочих днів заявку буде розглянуто постачальником.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, передають дані колекторам, щоб вибити борги з пенсіонерів: українка розповіла всю правду про компанію "Yasno".

Також наш портал інформував, підвищення тарифу та початок російських атак: міністр енергетики відповів на хвилюючі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чому бувають короткочасні відключення світла і чи це впливає на роботу приладів: українцям розкрили правду.