Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно ставляться до своїх платіжок по комуналці, є дуже важливі новини від фахівців компанії "Yasno". Справа в тому, що деякі клієнти досі не можуть розібратися, навіщо українці використовують паперові квитанції, адже є електронний формат.

На цей раз у компанії погодилися з тим, що паперові квитанції можна сміливо замінити на електронний варіант. Також експерти "Yasno" підказали, як це правильно зробити.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів компанії "Yasno" на відповідь своєї клієнтки у мережі Facebook.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії звернулася до мережі з таким зверненням: "Рахунок навіть не вважається первинним документом. Це просто папірець, який навіть у судових справах не має юридичної сили. Вам будь-хто може надіслати паперовий рахунок хоч на мільйон, і це не матиме жодних юридичних наслідків для вас. Дивно, що ми щодня користуємося банківськими рахунками та картками, бачимо лише цифри замість готівки та одночасно вимагаємо папірець, замість такого ж в електронному вигляді.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Тарифи на світло, скріншот: Facebook

На це звернення відреагували фахівці компанії "Yasno": "Якщо ви отримуєте паперові рахунки, ви завжди можете також самостійно сформувати собі електронний рахунок в особистому кабінеті".

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Також у компанії розповіли, що для того, щоб роздрукувати квитанцію для оплати за спожиту електроенергію в Особистому кабінеті, необхідно поетапно виконати дії: "Кошти - Рахунки - Завантажити". Або замовляйте електронний рахунок у Viber за посиланням: https://yasno.com.ua/order-an-electronic-invoice.

Нагадаємо, п'ять кроків для зменшення платіжок за воду: українцям показали, як уберегти гаманці.

Раніше повідомлялося, наїхав на калюжу і облив вас? Яке покарання передбачено для хамів на дорозі.

Також, батареї будуть завжди гарячими? В Україні готуються важливі зміни.