Українцям нагадали про важливу процедуру, від якої залежать нарахування у платіжках за тепло та гарячу воду. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці КП "Київтеплоенерго".

Тепловики просять споживачів перевірити лічильники тепла та гарячої води та своєчасно передати показники. В іншому випадку суми у платіжках можуть бути нараховані некоректно.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Триває передача показань квартирних лічильників опалення та гарячої води. Передавати дані можна вже зараз, не чекаючи на останні дні місяця. Від вчасно переданих показань залежить коректність нарахувань за тепло", - попередили споживачів.

Комунальники наголошують, що передавати показники лічильників зобов'язані і власники бойлерів, навіть якщо вони залишаються незмінними.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Платіжки, фото: скріншот з відео

Не вдалося своєчасно передати показники, що робити?

У такому разі споживач може скоригувати показники. Після внесення актуальних даних коригування нарахувань проводиться автоматично. Актуалізувати показники лічильників можна в онлайн-режимі за посиланням.

Раніше портал Знай повідомляв, що потрібно зробити споживачам газу до 20 грудня: газовики просять не проґавити.

Також наш портал інформував, українцям піднімуть тариф на воду майже на третину: кому доведеться віддавати останні копійки.

Крім того, ми писали, перевірка лічильників починається: коли українцям доведеться відчинити двері для комунальників.