Часто в українців виникає плутанина з рахунками за комунальні послуги. Але головною проблемою кожного споживача стають зайві нарахування в платіжці.

Щоб нараховували за спожитий обсяг, українці мають передавати показники лічильника. Але і це не 100% гарантія того, що боргу не буде. На офіційній сторінці "Нафтогаз" українка залишила свій відгук на роботу компанії. В листопаді їй нарахували в 7 разів більшу суму до сплати.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Все через не зараховані показники. Як пояснили жінці, її дані не передали до компанії, внаслідок чого їй нарахували зайві цифри.

"За листопад показання вам були передані, згідно спожитої кількості. Про що від вас отримала повідомлення, що ці показники ви передали оператору ГРМ Вінницька філія ТОВ Газмережі. Однак в рахунку суму було завищено в 7 разів. обурюється жінка

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Показати ще

Як виявилося така ситуація не лише в цієї жінки. Користувачі під коментарем скаржаться на такий "бардак" раз в 2-3 місяці.

"Цей так званий бардак - не випадковість. Саме в кінці року практикується така оборудка. А в січні боргу вже не буде" стверджує українка

Така ситуація з'являється раз в кілька місяців, саме так стверджують клієнти, які приєднані до "Нафтогазу" ще з 2022 року.

Скарга на Нафтогаз. Фото: скрін Фейсбук

Скарга на Нафтогаз. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, в теплій оселі і не з порожнім гаманцем: українцям підказали як не переплачувати за газ

Раніше портал Знай інформував, ці категорії людей можуть не платити за комуналку: як вибити 100% знижки

Також наш портал повідомляв, українці можуть віддавати за опалення на 25% менше: як добитися "знижки"