Через потужну атаку росіян на Київщину, без світла залишилось більше 200 тисяч українців. Наші мужні енергетики відновили електропостачання, однак українців попереджають про можливий повторний обстріл і можливий блекаут у морозну погоду.

Відключення світла. Фото: скрін youtube

Втім очільник НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький заспокоїв українців та заявив про те, що навіть якщо ворог скористається похолоданням для нових масованих атак на енергетику, колапсу та масових відключень світла не буде.

У компанії підготувалися до жахливих планів росії і тому вдасться швидко відновити пошкодження, завдані ракетами та дронами.

Відключення світла. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Це, звичайно створить нам додаткові проблеми. Але я впевнений, що це буде питання тривалості можливих перерв в енергопостачанні через пошкодження якихось об’єктів, проте колапсу в енергосистемі не відбудеться. Ворог цього не досягне", - підкреслив голова "Укренерго".

Втім важливо розуміти, що українцям треба економно ставитися до енергоспоживання у пікові години дня, в цей складний період та допомагати нашій енергетиці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Також наш портал інформував, запасатися ліхтариками? Експерт розповів, чи почнуть вимикати українцям світло за борги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.