Послуга "Додаткові гроші" від оператора зв'язку Lifecell — це спосіб отримати терміновий фінансовий резерв, якщо необхідно сплатити послуги зв'язку, здійснити покупку або виконати інші платежі в моменти, коли на рахунку недостатньо коштів.
Основна перевага цієї послуги полягає у можливості користуватися сумою від 40 до 800 гривень протягом 7 днів. Перші два дні користування без додаткової плати.
Lifecell. Фото: скрін youtube

Підключитися до цієї послуги можна кількома способами:

  1. Наберіть *117*1# і натисніть 1
  2. Через мобільний додаток "Мій lifecell"
  3. Зателефонуйте до контакт-центру lifecell: з мобільного 5433 (безкоштовно в мережі lifecell), зі стаціонарного 0 800 20 5433 (безкоштовно)< /span>
  4. Якщо ви почуєте, що на рахунку недостатньо коштів, і вам буде запропоновано скористатися послугою «Додаткові гроші», натисніть 1.

Плата за користування послугою нараховується після перших двох днів і становить від 12 гривень, що залежать від суми, яку ви взяли.

Lifecell / фото: Facebook

Ця послуга доступна для індивідуальних та корпоративних абонентів Lifecell, які обслуговуються на умовах передплати три або більше місяців та поповнили рахунок на суму щонайменше 80 гривень за останні 60 днів.

Щоб дізнатися доступну суму додаткових коштів або перевірити використану суму та суму до оплати після поповнення, можна скористатися USSD-кодами: *111# та 111111# відповідно.

Раніше ми писали про те, що Lifecell роздасть абонентам подарунки на честь зимових свят: як отримати

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, подорожчання мобільного зв'язку: у Lifecell розповіли, що буде з тарифами

Також портал Знай.ua писав, що російський олігарх Михайло Фрідман терміново позбавляється українського бізнесу: як це зачепило Lifecell