8 січня 2024 року столичним метрополітеном прокотилася хвиля технічних збоїв... зокрема, на червоній лінії у напрямку правого берега через несправність довелося зупинити один із поїздів.

Інцидент стався на станції "Гідропарк". За свідченням пасажирів у соцмережах, вагони раптово загальмували, а людей попросили терміново залишити поїзд та платформу, адже рейс скасовується. Довелося виходити на лютий мороз. Температура повітря, нагадаємо, була лише на рівні -13 градусів.

Київське метро / фото: відкриті джерела

У прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен" цю інформацію підтвердили. За їхніми словами, через технічну неполадку потяг довелося зняти з маршруту та відправити на огляд до депо. Натомість був задіяний резервний склад.

Водночас представники метрополітену запевнили, що інцидент не вплинув на графік руху поїздів та роботу столичної підземки загалом. Люди встигли пересісти на наступний рейс, тож не надто довго мерзли на пероні, як повідомлялося спочатку.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Київське метро / фото: відкриті джерела

Це сталося вже після тривалої тривоги, яка почалася ще вночі після зльоту кількох Ту-95мс. Згодом силам ППО довелося відбивати атаку і дронами, і ракетами в кількох областях.

Нагадаємо, два поїзди метро зіткнулися лоб у лоб - сотні пасажирів "хотіли потрапити додому"

Як повідомляв "Знай.uа", в київському метро зізналися, чи чекати закриття нових станцій з дня на день: "Терміновий позаплановий ремонт..."

Знай.ua писав, побудували в кишені 24 мільйони: компанії, що зводить Подільський міст, ставлять все більше питань