2024 рік тільки розпочався, минуло лише кілька днів від 1 січня, а росіяни вже розпочали масові ракетні атаки по Україні.

Здебільшого цілі незрозумілі — вони практично не б'ють по критичній інфраструктурі, потрапляючи по житлових будинках, ТРЦ, складах тощо. Однак зараз дуже холодно і потрібно бути готовими до того, що вони намагатимуться залишити нас без світла та тепла.

Електрика, скріншот: YouTube

Хоча електрики в наших будинках може бути без цього. У другому тижні січня, з 8 по 12 число, у Хмельницькому проводять масштабні планові роботи на електромережах. Тому протягом 5 днів окремі райони міста залишатимуться без світла.

Зокрема, наприклад, 8 січня, з 9 до 17 години без електрики будуть будинки на вулицях Бандери, Лісовій, Нижній Береговій, Підгірній та інших. 9 січня, у такому ж часовому проміжку, без світла залишаться на вулицях Гонгадзе та Північній.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Українці без світла, скріншот: YouTube

10 січня без світла залишаться жителі Ранкової, Шептицького, Прибузької та інших вулиць. 11 січня планується відключення на вулицях Верейського та Нагірної. Наостанок, 12 січня з 9 до 16 години енергетики працюватимуть на Молдовській, Пасічній та сусідніх вулицях та провулках.

Детальну інформацію про конкретні адреси відключень можна знайти на сайті обленерго у розділі "Відключення" Там також зазначено орієнтовний час відновлення електропостачання у кожному районі.

Нагадаємо, "категорично заборонено": енергетики попередили всіх споживачів електроенергії

Як повідомляв "Знай.uа", в "Обленерго" звернулися до українців з важливим поясненням

Знай.uа писав, мораторій скасовано: українцям почнуть відключати електроенергію за борги