Українцям стало ще важче дозволити собі м'ясну продукцію через активне зростання цін. Так, у супермаркетах відчутно подорожчала яловичина та сало. Скільки доведеться викласти за найпопулярніші продукти, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Черговий ціновий "сюрприз" чекає на українців. Цього разу в українських супермаркетах, окрім інших продуктів, помітно підстрибнули ціни на яловичину та сало.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на яловичину

Яловичина гуляш у середньому пропонується по 261,70 гривні за кілограм. Для порівняння, минулого місяця продукт продавався дешевше – 252,70 гривні за кіло. Найбільш високий цінник на товар у мережі Megamarket – 289 гривні за кіло. Найнижча вартість фіксується у супермаркетах Auchan – 238,90 гривні за кіло.

Яловичі ребра також додали у ціні, але не так значно. Середній цінник зріс із 157,01 до 157,95 гривні за кіло.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сало

Улюблений продукт українців коштуватиме відчутно дорожче. Так, домашнє сало пропонується у супермаркетах у середньому по 259 гривень за кілограм, що майже на 14 гривень дорожче, ніж минулого місяця. Вартість цього сала варіюється від 199 до 319 гривень, залежно від торгової мережі.

Ціни на сало, скріншот: YouTube

Солоне сало залишається рекордно дорогим, але коштуватиме українцям дешевше, ніж місяцем раніше. Середній цінник на продукт знизився із 251,18 до 242,84 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соуси та спеції влетять у копійчину: супермаркети засмутили новими цінниками на популярну продукцію.

Також наш портал інформував, ціни піднялися одразу на 30%: капуста, морква та огірки боляче вдарять по гаманцях українців.

Крім того, ми писали, запасатися крупами можна без шкоди гаманцю: у супермаркетах оновили цінники на гречку, рис та пшоно.