У Кличка виділили більше 6 млн грн на запчастини для іномарок. Автопарк чиновників столиці значно важливіший за потреби фронту, адже на ЗСУ Киїів виділив у 2024 році лише 1% бюджету.

Щоб ціна закупівлі не так кидалась в очі, її розбили на декілька тендерів, які розміщені на електронному майданчику Prozorro.

Автомобілі. Фото: скрін youtube

Планується, що для автопарку міської ради закуплять майже 900 деталей на 6 069 094 грн, які мають поставити до 26 грудня 2024 року.

За першим тендером, Комунальне підприємство "Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради" придбає 509 запчастин (крім двигунів) до автомобілів іноземних виробників (TOYOTA CAMRY, TOYOTA Corolla, TOYOTA AVENSIS, TOYOTA HIGLANDER, HYUNDAI Н1, MERCEDES-BENZ, Fiat Doblo) загальною вартістю 3 467 456,50 грн.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Тендер на автозапчастини. Фото скріншот з Prozorro

За другим тендером у Кличка придбають 385 запасних частини до двигунів автомобілів іноземних виробників (TOYOTA CAMRY, TOYOTA HIGLANDER, TOYOTA AVENSIS, TOYOTA Corolla, HYUNDAI Н1, Fiat Doblo, MERCEDES-BENZ) на загальну вартість 2 601 637,50 грн.

Тендер на автозапчастини. Фото скріншот з Prozorro

Місцем поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг визначили адресу: 01001, Україна, Київська область, Київ, Бориса Грінченка 3А.

Раніше ми писали про те, хто б зараз міг перемогти на виборах мера Києва: КМІС та ТГ-канали провели опитування

Як повідомляв Знай.ua, таксисти набивають кишені: у Києві після закриття метро різко злетіли ціни

Також портал Знай.ua писав, що незаконні забудови Кличка можуть залишити киян без метро: ветеран назвав причину аварійності підземки