На деяких українців, які проживають як у багатоквартирних будинках, так і в приватному секторі, чекає новий тарифний нокаут. Вже з 1 березня для них подорожчає одна із важливих послуг.

Так, черговий комунальний удар по гаманцях чекає на мешканців Тячівської громади, що на Закарпатті. Про це йдеться у повідомленні на сайті міськради.

Вивіз сміття, скріншот: YouTube

Весна для мешканців населеного пункту розпочнеться з нового тарифу на збирання, перевезення та поховання побутових відходів. Платити більше доведеться як мешканцям багатоквартирних будинків, так і приватного сектору.

Згідно з рішенням виконавчого комітету, плата за послугу поводження з твердими побутовими відходами враховуючи норму накопичення на споживача послуги на місяць з ПДВ становить:

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще
  • 59,22 гривні – для мешканців багатоповерхівок;
  • 163 гривні – для приватного сектору.

Платіжки. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що в Україні продовжує діяти мораторій, який забороняє підвищення тарифів, проте він не поширюється, зокрема, на такі послуги: електропостачання, холодне водопостачання та каналізація, вивіз сміття. Отже, ці послуги можуть надалі дорожчати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка витягне останні копійки: серйозний стрибок цін на газ і світло може статися вже навесні.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.