З 1 березня мережа компаній "Газмережі" розширює своє охоплення та розпочинає обслуговування ще 270 тисяч клієнтів у трьох областях України: Буковині, Житомирщині та Івано-Франківській областях.

Про ці зміни компанія "Нафтогаз" розповіла на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Отримавши ліцензію на розподіл газу, "Газмережі" розпочнуть обслуговування клієнтів у Чернівецькій області, Тисменицькому районі Івано-Франківської області та Коростишівському районі Житомирської області.

З 1 березня філії компанії у Чернівцях, Івано-Франківську та Житомирі нададуть свої послуги всім мешканцям зазначених регіонів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Газ / фото: відкриті джерела

Важливо, що особисті рахунки клієнтів залишаться незмінними, але з березня необхідно буде використовувати нові реквізити для оплати послуг з доставки газу, які надані на офіційній сторінці компанії.

Також у клієнтів буде можливість повернути переплату за послуги з доставки газу, яку вони раніше оплачували на рахунки АТ "Чернівцігаз", АТ "Тисменицягаз" та АТ "Коростишівгаз".

Для цього їм потрібно подати відповідну заяву до найближчого Центру обслуговування клієнтів Газсеті у межах своєї області.