Якщо вам здається, що газова труба, відключена кілька років тому, не може залишити слід у вашому рахунку за енергоресурси, ви помиляєтесь. Виявляється, навіть після повного відрізання труби у 2020 році газ продовжує "надходити" в січні 2024 року, створюючи величезний борг.

Експерт з питань ЖКГ та енергетики, Олег Попенко, поділився неприємною нагодою, з якою зіткнувся один споживач ГРМ "Лубнигаз".

Газовий лічильник / фото: Freepik

Газову трубу Михайла Василенка було відключено у 2020 році, і здавалося б, проблему вирішено. Але у січні 2024 року з'явилася квитанція із боргом за газ, який "спожитий" у цей період.

Споживання виявилося значним – 338 м3, а борг – 13 932,51 грн.

Популярні новини зараз

ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Найцікавіше, що в цей період жодного газового приладу у будинку не було. Олег Попенко висловлює своє здивування та критику стосовно оператора ГРМ "Лубнигаз", закликаючи перестати керуватися "ідіотськими" законами:

Обслуговування газових труб, скріншот: YouTube

"Так званий "оператор ГРМ ''Лубнігаз'', вам лікуватися треба, разом з ''рехформаторами'' в так званій ''владі'', які всі ці ''рехформи'' ЖКП ввели і сприйняли ідіотські закони типу про "ринок газу".

На тлі цього дивного випадку з відрізаним газом спливає неприємна реальність: в Україні "малюються" невідомі борги за комунальні послуги на сотні мільярдів гривень.

Питання про те, за що, чому і як виникають ці борги, залишається без відповіді, але за законом українцям доведеться розщедритися та сплатити цей рахунок.

Раніше ми писали про тарифний нокаут: зміниться вартість важливої ​​послуги

Крім того, Знай.ua повідомляв, не ризикуйте мотором: експерти виявили, де в Україні краще не заправлятися

Також наш портал інформував, тарифи зростуть майже вдвічі: в українців забере мову від нових платіжок на воду.