У центрі столиці, на вулиці Зодчих, 70, готуються до грандіозної реконструкції ліфтів у під'їздах №2, 3 та 4. На проект планується витратити до 5,2 мільйонів гривень.

Комунальне підприємство "Київбудреконструкція" планує провести аукціон 6 березня, щоб обрати компанію-підрядника, і згідно з графіком роботи мають бути завершені до 13 листопада 2024 року.

Ліфт,скрін

Це стало відомо із оголошення на сайті Prozorro. Загалом на заміну ліфтів планують виділити 40,4 млн. гривень.

За технічним завданням до тендеру, у трьох під'їздах будинку на вулиці Зодчих планується заміна ліфтів. Нові ліфти зможуть піднімати вантаж вагою до 400 кг із тією ж швидкістю, що й попереднє обладнання, яке піднімало вагу 320 кг.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Цікаво, що у вартість робіт було включено навіть стартовий пакет від "Київстар" та два ваучери на поповнення.

Заміна витягів охопить і інші райони Києва:

  1. На вулиці Мечникова, 18, у під'їздах №1-4 заплановано роботи вартістю 6,4 мільйона гривень. Аукціон на вибір компанії-підрядника призначений на 6 березня.
  2. На вулиці Якуба Коласа, 12, замінять ліфти у під'їздах 1 та 2. Для цього заплановано виділити до 9,5 мільйона гривень.
  3. На вулиці вулиці Степана Руданського, 1-Б, коштуватиме 1,6 мільйона гривень.
  4. На вулиці Січових Стрільців, 14, встановлять новий витяг за 1,3 мільйона гривень. Це обладнання призначене для 4 поверхів.
  5. На вулиці Юрія Іллєнка, 32, у під'їздах №1-5 коштуватиме 6,5 мільйонів гривень.
  6. На вулиці Зої Гайдай, 9-А, заміна ліфтів коштуватиме 4,8 мільйона гривень. Ця вартість пояснюється встановленням обладнання у 16-поверховій будівлі.
  7. На вулиці Герцена, 7, ліфти у 16-поверховому будинку замінять за 5,1 мільйона гривень. Термін закінчення робіт – 9 грудня 2024 року.

Також наш портал інформував, лікарню в Житомирі ремонтуватимуть за завищеними цінами: як з тендером пов'язують фірму скандального Романа Гринкевича

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що за кілька кілометрів від фронту хочуть відновити ліцей: фірмі ексрегіонала Денисенка заплатять 136 мільйонів