Vodafone спіймали на безпідставному списанні коштів з рахунку. Про це свідчать коментарі на офіційній facebook-сторінці мобільного оператора.

Українець поскаржився, що у нього та його дружини зняли з рахунку 50 та 45 гривень нібито за інтернет. При цьому він запевнив, що ця послуга не використовується та взагалі відключена.

Vodafone. Фото: Youtube

"Чому знову почалися побори за вигадані послуги?!! Щоправда, за останні 2 роки війни це вперше, але по великому, у лютому, з мене списали 50 гривень, думав це випадковість, перевірив у дружини, теж списали 45 гривень", - поскаржився українець.

Абонент заявив, що такі "сюрпризи" для нього, як пенсіонера і, до того ж біженця, фінансово дуже болючі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

"Ми з дружиною 2 рази біженці, зараз у Польщі, доводиться економити на всьому, а тут ще водофон вирішив "допомогти" пенсіонерам. Соромно за вас панове", - обурився абонент.

У Vodafone відреагували на скаргу та запевнили, що просто так гроші з рахунку зняти не могли. Пенсіонеру пообіцяли докладно розібратися у ситуації.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Також наш портал інформував, за послуги платити не потрібно: клієнтам Київстар роздають безкоштовний інтернет та хвилини спілкування.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами.