Споживачів газу закликали перевірити лічильники, щоб уникнути можливих неточностей у нарахування за підсумками місяця. Відповідне попередження опублікували на facebook-сторінці Житомирської філії "Газмережі".

Фахівці компанії нагадали, що правильність нарахувань у платіжках за спожитий газ багато в чому залежить від споживача. Якщо не забувати своєчасно та правильно передавати покази лічильників, то це убезпечить від проблем.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Придивіться до своїх лічильників газу, вони хочуть показати вам, як змінилося їх життя за цей місяць. Уважно погляньте на цифри і зафіксуйте їх, будьте уважними, бо лічильники сумують, коли ви помиляєтесь", - йдеться у повідомленні газовиків.

Лічильник газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Українцям нагадали, що передати покази можна за лічені хвилини через:

  • особистий кабінет на сайті "Газмережі";
  • чат-боти GASUA у Viber або Telegram;
  • SMS-повідомлення на номер 4647;
  • контакт-центр: 066-300-2-888; 098-300-2-888; 093-300-2-888.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Газмережах" показали, як спрощено подавати свідчення лічильника: інструкція, яка потрібна кожному.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.