ПриватБанк залишив вдову військовослужбовця без грошей. Клієнтка отримувала на картку фінустанови усі державні виплати та без об'єктивної причини залишилась без копійки.

Відповідну скаргу жінка залишила на аналітичному порталі Мінфін.

Жінка проживає у Харківській області, регулярно обстрілюється росіянами. Вона розповідає, що банк розірвав із нею договір та закрив рахунок навіть не пояснивши причину і тепер вона залишилась без джерела фінансування, адже виплати та зарплата приходила саме на заблоковану карту.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

"22.02.24 отримала на електрону адресу повідомлення від банку про відмову від підтримання зі мною ділових стосунків шляхом розірвання відносин та закриття рахунку. Джерело надходження коштів банку відомо, перекази здійснювались в межах України. Коштами користувалась тільки своїми. Я вдова загиблого військовослужбовця, мати дитини з інвалідністю, працюю вчителем. На рахунку приват банку були надходження соціальних виплат (одноразова виплата членам сім'ї загиблого, допомога по інвалідності, зарплата (держустанова), пільги на ком послуги)", - розповідає українка.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Клієнтка розповідає, що не виконувала ніяких переказів в обхід закону і всі надходження може підтвердити документами.

Через постійні атаки окупантів на область, жінці дуже складно відкрити рахунок в іншій фінустанові, а тому просить працівників ПриватБанку піти їй назустріч.

"Найближчий інший банк знаходиться дуже далеко від мене, для мене дуже складно добиратися до будь-якого відділення враховуючи усі обставини. Я дуже сподіваюсь що це повідомлення прочитає саме людина, а не робот, і увійде у положення. Прошу відновити мої рахунки", — додала вона.

Скарга на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сьогодні все добре, а завтра ви без грошей: ПриватБанк раптово вводить обмеження.

Також наш портал інформував, карткові операції можуть потрапити під обмеження: що потрібно зробити клієнтам "ПриватБанку".

Крім того, ми писали, ПФУ гроші перерахував – банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.