Останнім часом дедалі частіше виникають складнощі з доставкою товарів через затори на кордоні з Польщею. Вантажівки стоять у черзі на виїзді з України, і це призводить до того, що термін доставки спливає.

Державна митна служба України звернула увагу на важливість своєчасного інформування та дотримання встановлених процедур у разі виникнення проблем із доставкою.

блокування кордону \ фото: Державна прикордонна служба України

Тобто якщо у вас виникла подібна ситуація, важливо вчасно повідомити про неї митні служби.

Якщо транспорт не встиг прибути через проблеми, такі як аварія чи форс-мажорні обставини, необхідно документально підтвердити ці події та повідомити про це митні органи.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Виїзд за кордон, скріншот

Простими словами, треба розповісти, що сталося, надати інформацію про вантаж та транспорт, і зробити це якнайшвидше. Такий відкритий зв'язок допомагає уникнути зайвих проблем.

Також митні служби мають електронні адреси, куди можна надсилати такі повідомлення:

  • Волинська митниця: vn.post@customs.gov.ua
  • Львівська митниця: lv.post@customs.gov.ua

Ці поради допоможуть пом'якшити можливі негативні наслідки та забезпечити ефективнішу взаємодію в умовах труднощів на кордоні.

Крім того, Знай.ua повідомляв, ні квітів, ні грошей: популярна доставка квітів Flowers.ua залишила ошуканими сотні українців у День Закоханих (оновлено)

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що фінансові проблеми більше не перешкода: "Нова пошта" пропонує "Посилання в кредит"