Популярні цитрусові фрукти пропонуються українцям за новими цінами. Скільки доведеться заплатити у першій половині березня, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

В українських супермаркетах динамічно змінюються цінники на різні групи товарів. Популярні фрукти не є винятком. З настанням весни деякі позиції додали в ціні, але не обійшлося і без здешевлення.

Ціни на фрукти, скріншот: YouTube

Ціни на апельсини

Середня вартість апельсинів знизилася з 73,93 до 72,23 гривні за кілограм. Цінники товару коливаються від 46,90 до 114,90 гривні за кіло в залежності від торгової мережі. Апельсини преміум також коштуватимуть дешевше, ніж у лютому. Середній цінник знизився із 59,05 до 57,45 гривні за кіло.

Ціни на апельсини. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Ціни на мандарини

Мандарини на початку березня подорожчали в середньому трохи більше ніж на гривню - до 56,92 гривні за кілограм. В той самий час, цінник на мандарини клементин знизився з 80,51 до 74,90 гривні за кілограм.

Ціни на мандарини. Фото: скрін Мінфін

Ціни на лимони

Середня вартість лимонів у березні зросла – з 57,33 до 61,90 гривні за кілограм. Найбільш доступні цінники у мережах Metro та Novus – 54,90 та 54,99 гривні за кіло відповідно.

Ціни на лимони. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви.

Також наш портал інформував, ситний сніданок забезпечений: супермаркети порадували цінниками на рис, олію та свинину.

Крім того, ми писали, страви будуть смачніші, а гаманець ціліший: кетчуп, майонез та томатна паста порадували здешевленням.