У YASNO заявили, що споживачі можуть передавати показники лічильника та проводити оплату більш простим способом. Як вирішили спростити життя українцям, розповіли на facebook-сторінці компанії.

Побутові споживачі електроенергії зобов'язані щомісяця у встановлений термін передавати показники лічильника, а також своєчасно оплачувати рахунки, щоб не допустити прострочення, за яке можна отримати пеню. У YASNO заявили про нововведення, яке спростить ці завдання.

"Yasno", скріншот: YouTube

Так, у компанії заявили, що споживачі можуть скористатися офіційним додатком для смартфонів. Через нього можна швидко передати показники.

"Обираєте у застосунку "Внести нові показання", вводите свої дані та одразу бачите обсяг спожитих кВт⋅год. Також зможете переглянути попередні показання", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube

Також можна швидко та зручно оплачувати електроенергію, не вводячи постійно реквізити та інші дані, як, наприклад, на платіжному терміналі.

Крім того, клієнти можуть переглядати статистику споживання та швидко отримувати допомогу від фахівців компанії через чат підтримки.

Раніше портал Знай повідомляв, покази електролічильників фіксуватимуть по-новому: енергетики попередили споживачів.

Також наш портал інформував, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.

Крім того, ми писали, нараховують більше, ніж споживаєте: як вирішити проблему з неіснуючими боргами за світло.