Мобільні оператори часто перепродують номери, які довго не використовуються українцями.

Однак, зазвичай, ці номери раніше були пов'язані з борговими історіями, і до них прив'язані колектори, які не дають спокійно жити ні в чому не винним новим користувачам мережі.

Київстар, фото: YouTube

Випадок стався якось із журналістом Олексієм Захаровим, який розповів про це у Facebook.

Він зазначив, що вирішив купити Київстар минулого року після того, як визначив, що мережа ще "ловить" після вимкнення світла кілька годин. Купив номер у фірмовому магазині, і з цього почалася ця, за словами журналіста, весела історія.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Ось вам коротенька і майже весела історія. Під час відключень знадобився хоч якийсь мобільний інтернет. lifecell, яким я користуюсь вже понад 12 років, і без відключень у квартирі майже не ловить. У січні побачив, що Kyivstar у нас працює ще години 2-3 після того, як вимкнули світло. Пішов я у фірмовий магазин за сімкою, купую. Пропонують вибрати номер. Вибрав, гарний. Так ось, майже весела історія в тому, що я вже більше місяця намагаюся довести різним конторам, що я не Олег Анатолійович і кредит я у них не брав. Кількість попереджень у смс щодня зашкалює. - написав Олексій.

Також він радить українцям не вестись на гарні номери, якщо у вас немає ресурсу на щоденні дзвінки колекторів. Також передав "гарячий привіт Київстару", якого нібито нема в чому звинувачувати, але неприємно за звичайний стартовий пакет доважкою отримувати колекторів.

Скриншот повідомлення

У коментарях до повідомлення відгукнулися як українці, передплатники, так і представники Київстару.

"Здрастуйте, Олексію. Напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення. Консультант перевірить, що можна зробити", "Та сама історія з vodafone. Але номер зовсім рядовий. Вже 3 контори було. Зараз третю призначили, то нескінченна історія буде. .. .", "а взагалі мав бути якийсь "санітарний" період, перш ніж перепродувати номер комусь іншому", - написали під публікацією.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, що без доплат: "Київстар" дарує українцям хвилини та інтернет – як отримати.

Раніше ми повідомляли, що чекайте на щасливий дзвінок: "Київстар" пообіцяв абонентам щедрий подарунок.