Друга платіжка за блакитне паливо приходить українцям уже не перший рік, але й досі викликає чимало запитань. На одне з головних питань дали відповідь фахівці Житомирської філії "Газмережі".

Побутові споживачі часто сумніваються у необхідності оплати другої платіжки за газ. Не менш часто задаються і питанням, куди йдуть їхні гроші, сплачені за доставку газу.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Газовики вкотре нагадали, що до плати за доставку блакитного палива входить цілий набір послуг, які у комплексі дозволяють підтримувати газові мережі у робочому стані та безперебійно забезпечувати будинки газом.

Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Надійність процесу доставки енергоресурсу до осель споживачів вимагає цілодобового обслуговування та утримання газових мереж. Саме за тарифні кошти, котрі щомісяця сплачують споживачі, забезпечуються усі необхідні роботи й стабільна діяльність підприємства", - йдеться у повідомленні.

Фахівці "Газмережі" також закликали своєчасно платити за розподіл газу – до 20 числа щомісяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як анулювати необґрунтовані нарахування: "Нафтогаз" поділився інструкцією.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.