Новина про можливе підвищення тарифів на електроенергію після ракетної атаки викликала невдоволення та жваві обговорення у соцмережах.

Олег Попенко, експерт з питань ЖКГ та енергетики, поділився на своїй сторінці у Facebook інформацією про заяву генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти, який висловив сумніви щодо можливості збереження поточних тарифів для населення.

Відключення електроенергії, скріншот: YouTube

Попенко зробив висновок, що такі події є приводом для відомства підвищити тарифи, а не для того, щоб вирішувати проблеми в енергосистемі. На його думку, головною метою стає саме підвищення вартості електроенергії, а не вирішення технічних проблем:

"Питання підвищення тарифів на електроенергію для населення давно в розробці, а прайс-кепі для бізнесу буде схвалено вже наприкінці березня, з 7 30 до 8 25. Так що самураї не має на меті відремонтувати мережі або генерацію, головне – підвищення тарифів ".

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Коментатори в соцмережах висловили своє обурення, вважаючи, що влада використовує обстріли об'єктів енергетики як зручний привід для збільшення тарифів.

Таким чином, у суспільстві сформувалася негативна думка про те, що рішення у сфері енергетики все частіше приймаються не на користь населення, а на користь деяких структур, що викликає серйозні побоювання та невдоволення громадян.