На днях стало відомо про зміни, які торкнуться абонентів "Київстар". Мається на увазі клієнтів, як передплачених, так і контрактних тарифних планів.

Нововведення будуть введені в дію поетапно: спочатку з 9 квітня для передплачених абонентів, а потім з 1 травня для контрактних клієнтів і бізнес-сегменту. Переважно зміни стосуватимуться тарифів, які не оновлювалися протягом останнього року.

Зміни торкнуться тарифів передплати з 9 квітня 2024 року та контрактних тарифів з 1 травня 2024 року, особливо тих, які не оновлювались протягом року або довше.

Київстар / фото: Facebook

Оператор мобільного зв'язку додасть більше хвилин для дзвінків на інші номери, запровадить нові функції типу "Суперсили" для крутіших можливостей та "Роумінг як вдома", щоб можна було користуватися своїм планом за кордоном без додаткових витрат.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також збільшать кількість мобільного інтернету в деяких пакетах. Крім того, «Київстар» оголосив про уніфікацію умов оплати за додаткові послуги.

"Київстар", скріншот: YouTube

Так, замість тарифікації 10 грн за кожні додаткові 100 МБ інтернету, тепер за 20 грн абоненти отримають доступ до безлімітного інтернету до кінця дня після вичерпання тарифного пакету.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua київстар дарує знижки на нові номера: але час обмежений

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, з кожного абонента по 5%: у "Київстарі" анонсували підвищення тарифів

Також, Знай.ua писав про kyivstar, Lifecell, Vodadone – у якого мобільного оператора найшвидший інтернет та в яких регіонах