ПриватБанк повертатиме клієнтам частину коштів, витрачених на певні товари. Про це повідомляється на офіційному сайті фінустанови.

Державний ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями, в рамках яких можна отримати цінні подарунки, а також значні грошові бонуси.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Цього разу у фінустанові заявили, що повертатимуть частину витрачених кредитних коштів на покупки в магазинах категорії "Одяг, взуття та дитячі товари" або на аналогічних сайтах. За місяць можна заощадити до 500 гривень.

"Кешбек 3% від вартості товару, але не більше ніж 500 грн на місяць з урахуванням ПДФО і ВЗ. Зверніть увагу! Банк від вашого імені сплачуватиме податки за кешбек", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube

Як почати отримувати кешбек:

  • зареєструватися в акції на пропозицію в "Приват24" або за прямим посиланням;
  • розраховуватись у магазинах карткою "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальною карткою за рахунок кредитного ліміту.

У ПриватБанку наголосили, що період дії акції обмежений – з 29 березня до 29 червня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Також наш портал інформував, заблокував картку без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Пенсійний фонд гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.