В одному з українських міст оголосили про запровадження безкоштовного проїзду для ВПО та місцевих жителів. Витрати покриватимуть за рахунок місцевого бюджету.

Вже з 1 квітня для мешканців та гостей міста Тростянець, що на Сумщині, буде скасовано плату за проїзд у комунальному транспорті. Про це йдеться у повідомленні міськради у соцмережі facebook.

Автобус. Фото: скріншот youtube

Міський транспорт стане безкоштовним для всіх бажаючих. Таке рішення влада міста ухвалила у зв'язку з тим, що багато мешканців та внутрішньо переміщених осіб перебувають у складному фінансовому становищі та економія на проїзді хоч якось допоможе їм.

"Це соціально важливе рішення ми прийняли, щоб підтримати наших тростянецьких людей під час війни та внутрішніх переселенців, які прибувають з прикордоння. На жаль, багато громадян зараз перебуває у скрутній фінансовій ситуації, і кожна заощаджена на безоплатному проїзді гривня для них має значення", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua

Варто зазначити, що у деяких інших містах, зокрема у Житомирі, Чернівцях, а також Чернігові напередодні ухвалили рішення про перегляд тарифів на проїзд у міському транспорті у бік збільшення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, квітневе підвищення тарифів: скільки доведеться платити за проїзд в електротранспорті.

Також наш портал інформував, за безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.