З давніх-давен люди намагалися залучити до свого життя достаток і багатство, використовуючи для цього різноманітні ритуали та обереги. Наші предки були впевнені, що деякі предмети мають магічну силу, здатну примножувати гроші і залучати фінансовий успіх. Ці народні вірування та прикмети збереглися й донині.

Одним із найбільш поширених оберегів для залучення грошей вважалися дріжджі. Наші пращури вірили, що якщо покласти в гаманець невеликий пакетик сухих дріжджів, то кількість грошей буде неухильно зростати, подібно до того, як від дріжджів піднімається тісто.

Дріжджі, скріншот з відео

Іншим символом достатку та процвітання вважалася осика. Люди були переконані, що це дерево має чарівні якості. Тож якщо покласти осиновий лист поряд із місцем, де зберігаються гроші, це обов'язково сприятиме залученню багатства та фінансового благополуччя.

Цікавою є і прикмета, пов'язана з так званою "щасливою купюрою". Вважалося, що якщо витратити банкноту, на якій є дата вашого народження (особливо якщо це дві останні цифри року), то ви ризикуєте втратити здатність накопичувати гроші та інше життя проведете у злиднях. Таку купюру радили залишати при собі як талісман.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Гаманець. Фото: скрін youtube

Добре відомий і китайський оберіг для залучення грошей – монета, пов'язана червоною ниткою. Китайці переконані, що подібний талісман сприятиме постійному надходженню фінансових потоків до будинку. Головне правило - розміщувати ці монети якомога ближче до грошей. Причому кількість монет також має значення. Дві монетки дозволять накопичити трохи більше грошей, ніж зазвичай, а ось три обереги вже допоможуть досягти кар'єрного зростання та фінансового процвітання.

Нагадаємо, народні прикмети з грошима, які дозволять вам розбагатіти – що потрібно та заборонено робити

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень 1-7 квітня для всіх знаків Зодіаку: помилки Водоліїв, кінець Дів та війна Тельців

Знай.ua писав, три Знаки Зодіаку, представники яких не вміють радіти за інших: заздрість їх "друге ім'я"