У квітні українці матимуть змогу користуватися громадським транспортом зі знижкою. На проїзді можна буде заощаджувати 20%, але за однієї умови. Про це повідомляється на facebook-сторінці Smart Ticket Technology.

На Львівщині пасажири приміських та міжміських маршрутів зможуть економити на проїзді. Знижка у розмірі 20% надається автоматично за умови оплати карткою Visa.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

"Щоб зекономити з е-квитком пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 20%-ву знижку", - йдеться в повідомленні

Знижка надавалася і раніше, але її вирішили продовжити на квітень. При цьому пасажирів попереджають, що однією банківською карткою або іншим пристроєм з функцією NFC можна сплатити проїзд тільки для однієї людини.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що квітень розпочався із приємних новин і для мешканців Сумщини, а точніше міста Тростянець. Місцева влада прийняла рішення скасувати плату за проїзд у громадському транспорті для всіх, витрати компенсувати коштом бюджету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, квітневе підвищення тарифів: скільки доведеться платити за проїзд в електротранспорті.

Також наш портал інформував, готуйтеся до піших прогулянок: до кінця березня запровадять нові тарифи на проїзд у транспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.