Клієнти мобільного оператора Київстар скаржаться, що обіцяного безлімітного інтернету, що його пропонує мобільний оператор, вистачає ненадовго.

Українець написав негативний відгук під повідомленням на сторінці мобільного оператора Facebook.

Київстар. Фото: Youtube

Українець опублікував SMS-повідомлення від мобільного оператора, де зазначалося, що після використання 40 ГБ трафіку швидкість з'єднання в пакеті послуг із безлімітним інтернетом буде знижено.

"Київстар не обмежує використання інтернету в кількості мегабайтів, він безліміт. Але в тарифах є різний обсяг трафіку на максимальній швидкості. Ця умова діє для того, щоб не допустити навантаження мережі безліч користувачів з безлімітним інтернетом", - пояснив представник оператора.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скриншот Київстар

У Київстар наголосили, що розуміють, що деякі клієнти для роботи чи освіти мають лише мобільний інтернет, тому пропонують їм підключити тарифи з великим лімітом швидкості, щоб не відчувати незручностей та обмежень.

Скриншот повідомлення

З повним переліком тарифів можна ознайомитись на сайті Київстар.

Нагадаємо, що плати за те, що не потрібно: абоненти "Київстар" шоковані новими тарифами.

Раніше ми повідомляли, що абоненти збунтувалися проти "Київстару" : не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються.

Також стало відомо, що у "Київстарі" пояснили списання грошей за ненадані послуги. Мобільний оператор відповів абонентці, яка на рівному місці втратила 50 гривень.