Водії отримують покарання за порушення, яких не робили: у чому справа

Штраф за порушення ПДР. Фото: Youtube

В Україні з'явилася злочинна схема що викликає занепокоєння серед автовласників по всій країні. Водії почали отримувати повідомлення про штрафи за порушення правил дорожнього руху, які вони не вчиняли. Це стало результатом розповсюдження злочинної схеми з використанням автомобілів-двійників, коли зловмисники реєструють на свої транспортні засоби номерні знаки, ідентичні номерам законних власників. Один із таких інцидентів було зафіксовано на Львівщині, де власниці автомобіля Range Rover було виписано штраф за перевищення швидкості. Справа в тому, що на момент фіксації порушення жінка знаходилася в іншому регіоні України, і її транспортний засіб не міг бути присутнім у Львівській області.

Сильні грози та різке потепління: прогноз погоди

Погода в Україні, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Над Україною впродовж вихідних згущуватимуться хмари, обіцяючи значні опади та грози. В неділю, 7 квітня, дощі охоплять майже всю територію країни, за винятком західних областей та Хмельниччини, проте цього разу без грозових явищ. Температурний режим залишиться високим і комфортним з нічними показниками від 6 до 9 градусів та денними від 15 до 18 градусів вище нуля. Суттєве поліпшення погодних умов настане вже наступного дня. Водночас, за попередніми даними, 7 квітня у північно-західні регіони України, включно з Києвом, надійде піщана буря із Сахари, що може додати викликів у період вже непростої погоди.

Квітнева індексація пенсій: чому українці залишаться без "бонусів" у травні

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсії, є дуже важлива інформація. В Україні у квітні відбулося підвищення пенсій для двох категорій громадян — тим, хто продовжує працювати, та тим, кому виповнилося 65 років. Проте у Пенсійному фонді України (ПФУ) зробили заяву про те, що у травні громадянам не нарахують обіцяні виплати. Як зазначають у ПФУ, певна частина громадян у квітні має право на перерахунок пенсійних виплат. Їх підвищать працюючим пенсіонерам через збільшення страхового стажу. Відповідна категорія осіб має раз на два роки отримувати надбавку.

Вводять безкоштовний проїзд у громадському транспорті: де тепер не треба платити

Водій маршрутки, скріншот: YouTube

В місті Тростянець, що на Сумщині, була запроваджена інноваційна соціальна ініціатива, яка передбачає безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті для всіх категорій громадян. Ця політика стала діяльною з 1 квітня і охоплює внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих жителів, створюючи умови для їхньої фінансової підтримки та полегшення в умовах продовження військових дій на території країни.

Коштує менше, ніж цукерка у супермаркеті: Київстар пропонує тарифи по 1 гривні

"Київстар", скріншот: YouTube

Мобільний оператор "Київстар" радий повідомити про унікальну акційну пропозицію, яка представлена ​​на їхній офіційній сторінці у Facebook. Ця акційна пропозиція діє до 30 квітня. Підключивши контракт із "Київстар", ви отримаєте вигоди. Якщо ви переходите з підписки на контракт або набуваєте нового номера, ви також можете розраховувати на додаткову знижку на тариф.