Гривня пробиватиме чергове дно? Що буде з курсом валют

Курс валют, фото Economics.segodnya

Міністр фінансів України Сергій Марченко підняв важливі питання стосовно фінансової стабільності країни на форумі "Європейський шлях України. Діалоги про майбутнє". Він акцентував на тому, що стабільність економіки безпосередньо залежить від фінансової підтримки. Наразі, за його словами, половина потреб України покривається за рахунок міжнародних партнерів. Очільник Мінфіну зазначив, що хоча зараз ситуація здається стабільною, необхідно готуватися до можливих змін. Він підкреслив, що кожен долар допомоги важливий і залучається з труднощами, тому країні потрібно прагнути до самостійності та не розраховувати лише на міжнародну підтримку.

Україна під загрозою великого блекауту: в Міненерго розповіли про відключення

Блекаут в столиці. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

За словами експертів з енергетичної сфери, наразі Україні не загрожує великий блекаут. Однак не можна виключати такого сценарію подій - багато залежати від того, чи триватимуть обстріли з боку російських окупантів з української енергетики, і якою сили будуть ці удари. За її словами, щоб поновити енергосистему країни, енергетики працюють цілодобово. При цьому вона наголосила: поки що виробленої в Україні електроенергії вистачає для покриття внутрішніх потреб. Тому застосовується лише комерційний імпорт ресурсу – а аварійний ні.

Деяким українцям одноразово виплатять по 100 тисяч гривень: які документи потрібно подати

Гроші / фото: скріншот Youtube

Українці можуть отримати одноразову матеріальну допомогу у розмірі 100 тисяч гривень. Для цього потрібно подати відповідну заяву та документи. Виплату у розмірі 100 тисяч гривень можуть отримати українці, яких було звільнено з російського полону чи незаконного утримання. Як зазначається, подати заяву на цю одноразову матеріальну підтримку людина може будь-коли з моменту звільнення їх незаконного полону. Виплата надається незалежно від щорічної фінансової підтримки.

В Україні закінчуються ракети ППО: агресор виснажує оборону

ППО в Києві, скріншот: YouTube

Країна-терорист останнім часом суттєво збільшила кількість атак на нашу державу і ППО доводиться працювати на повну потужність. Президент України Володимир Зеленський висловив занепокоєння щодо можливого вичерпання запасів протиповітряних ракет, якщо атаки будуть продовжуватися з такою ж інтенсивністю, як і раніше. У своєму зверненні минулої суботи Зеленський зазначив, що ситуація може стати критичною, якщо обстріли з боку Росії не припиняться. "Якщо вони продовжуватимуть бити щодня так, як це було протягом останнього місяця, у нас можуть закінчитися ракети, і партнери це знають", - підкреслив президент.

Настя Каменських розповіла про вагітність від Потапа: "У кожного свій шлях"

Потап та Настя Каменських, фото із соцмереж

Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram. Їй у мережі часто нагадують, що вона ще не народила від чоловіка Потапа, залазячи до їхнього особистого життя. Співачка наголосила, що це особисте питання кожної сім'ї, тому вирішувати його мають партнери виключно між собою. Її регулярно завалюють непроханими порадами. Каменських наголосила, що вони з Потапом конкретно не планують народження дитини на якусь дату чи рік, а просто чекають і вірять, що усьому свій час.