Київ вражає різноманітністю на ринку нерухомості. Особливою розкішшю виділяється елітна нерухомість у центральній частині міста. Чи не найяскравішим прикладом такого житла є трирівневий пентхаус, виставлений на продаж за 1,7 мільйона доларів (понад 66 мільйонів гривень).

Ці апартаменти розташовані у престижному житловому комплексі поблизу станції метро "Либідська". Окрім продажу, власники також готові здавати пентхаус в оренду за 15 тисяч доларів на місяць (584 тисячі гривень).

Квартира в Києві, фото: OLX.

Квартира в Києві, фото: OLX

Квартира в Києві, фото: OLX

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Загальна площа квартири складає 555 кв. При цьому 200 квадратів займає облаштована затишна тераса. Інтер'єр пентхауса виконаний у вишуканому дизайнерському стилі. Крім спалень, санвузлів та кухні, тут є дві пральні, банкетний та камінний зали, кабінети та затишна лаунж-зона. Особливу увагу привертають вітражні вікна із загартованого скла.

Однак ось що цікаво.

За даними одного із сайтів з пошуку роботи, середня заробітна плата мешканців Києва на квітень 2024 року становить 22 500 гривень. Тому, щоби навіть орендувати таку розкішну квартиру, знадобиться 26 середньомісячних зарплат. А для покупки довелося відкладати всю свою зарплату протягом 245 років.

Нагадаємо, ужгородські пальми посеред міста висадили в повітря мережу: експерти прогнозують їм смерть, а українцям не терпиться "сфоткати"

Як повідомляв "Знай.ua", селяни продали свої бруньки за 8 тисяч гривень: пообіцяли, що вони відростуть

Знай.ua писав, пільги для багатодітних сімей в Україні: які знижки можна отримати