Чоловік з Дніпра зіткнувся з несподіваною проблемою під час використання онлайн-банкінгу в ПриватБанку. Він збирався перевести 23 тисячі гривень на особистий рахунок свого знайомого, але через помилку в номері рахунку гроші були відправлені не туди.

Ці кошти випадково опинились на рахунку компанії "Ансер-Агро", в якій він працював раніше. Після того, як чоловік зрозумів, що гроші перевів не на ту карту, він намагався вирішити ситуацію через банк, але коли зрозумів, що гроші не будуть повернуті автоматично, він вирішив звернутися за допомогою до суду.

"Приват24". Фото: скрін youtube

Українець написав позов до Жовтневого районного суду Дніпропетровська, де описав всі обставини справи, наголосивши на тому, що переказ був здійснений помилково через наявність в його мобільному застосунку банківської картки "Ключ до рахунку" компанії "Ансер-Агро", де він раніше працював керівником. Через зміну власника і відсутність актуальних даних, чоловік і не підозрював про можлива така помилка.

В судовому процесі важливим аспектом стало те, що між чоловіком і компанією "Ансер-Агро" не було жодних договірних відносин щодо цього переказу коштів, отже компанія отримала гроші без будь-яких на те юридичних підстав.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Суд, розглянув всі матеріали справи, вирішив задовольнити позов чоловіка і зобов’язав компанію "Ансер-Агро" повернути 23 тисячі гривень.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua ПриватБанк нарахує на картку до 3000 гривень: як отримати

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк обурив грабіжницькими умовами: бере плату за не здійснені операції