При виборі онлайн-кредиту важливо враховувати такі фактори, як процентна ставка, можливі комісії, термін погашення кредиту та вимоги до мінімального кредитного рейтингу. Детальніше дізнайтесь про те, на що варто звертати увагу при порівнянні онлайн-кредитів, щоб отримати максимальну вигоду від них.

Відомі та поважні МФО уникають застосування прихованих платежів, так як це несприятливо впливає на їх довгостроковий прибуток і може підірвати їх репутацію. Однак, існують компанії, які можуть мати сховані витрати.

Кредити. Фото: скриншот Youtube-відео

Одна з таких витрат - це комісія за видачу кредиту. Деякі МФО можуть стягувати додаткову оплату за послуги, такі як обробка кредитної заявки або видача кредиту. Ці витрати можуть бути додані до відсоткової ставки кредиту.

Іншою схованою витратою є витрати на погашення кредиту. Більшість МФО не стягує додаткову оплату за добровільне погашення кредиту, але деякі компанії можуть вимагати комісію за цей процес.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Онлайн кредити (фото: pixabay.com)

Деякі МФО можуть використовувати хитрі маркетингові прийоми, щоб змусити клієнтів придбавати додаткові послуги або використовувати продукти, які можуть бути дорожчими, ніж клієнти очікують.

Важливо відзначити, що до прихованих витрат не належать штрафи та пені за прострочення, якщо компанія чітко зазначає їх у своїх веб-сайтах або додатках. Також не включаються витрати, пов'язані зі стягненням комісії платіжною системою.

Хоча МФО може не стягувати комісію за закриття кредиту онлайн, платіжна система може включати таку опцію. Зазвичай МФО попереджають клієнтів про це, щоб уникнути неочікуваностей.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua тепер ще одна категорія: ПриватБанк повідомив приємні новини

Також, Знай.ua писав про банки готують важливі зміни: що чекає на українців