Олександр Матусевич написав відгук про роботу Приватбанку на їх сторінці. Описавши свою ситуацію. Він пише, що банк без попередження та пояснень припинив співпрацю з ним, посилаючись на статтю 15 закону України про боротьбу з легалізацією доходів злочинного походження.

Спеціаліст Приватбанку запропонував переказати залишок коштів на інший банківський рахунок, але в описі транзакції вказали, що це повернення коштів через припинення ділових відносин, що ускладнило подальше переведення цих коштів, оскільки інші банки відмовляють в прийомі коштів з такою відміткою.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Тепер Матусевич не може отримати доступ до своїх коштів, оскільки вони фактично заблоковані, і навіть спроби зняти готівку в нього не виходить.

ПриватБанк заявив, що всі його дії відбуваються в рамках чинного законодавства України та відповідно до норм Національного банку. Банк відзначає, що він дотримується всіх правил і процедур, які важливі для забезпечення фінансової безпеки та протидії легалізації доходів злочинного походження.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Також вони зазначають, що мають повне право обмежувати обслуговування клієнтів відповідно до своїх внутрішніх процедур.

Для того, щоб переказати залишки коштів до іншого банку, потрібно звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку з необхідними документами: реквізити рахунку, документи, що підтверджують вашу особу та ваші права на рахунки, і подати заяву про переказ коштів.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua до 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, "Ощадбанк" змінює тарифи з 1 червня: до чого готуватися