Газовики звернулися до споживачів, які платять за газ та його доставку через мобільний банкінг або термінали, самостійно формуючи шаблони платежів. Що потрібно зробити кожному, написали на facebook-сторінці Харківської філії "Газмережі".

Фахівці компанії "Газмережі" зазначають, що останнім часом почастішали скарги від клієнтів, що після оплати кошти не зараховуються на особовий рахунок. Проведений аналіз показав, що причиною цього є помилки в реквізитах.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Газовики настійно закликають перевірити правильність даних у шаблонах платіжок, якщо оплата здійснюється через додатки банків. Також ретельно перевіряти реквізити слід під час оплати через платіжні термінали чи каси банків.

"Просимо наших клієнтів уважно перевірити реквізити у самостійно-створених шаблонах платежів та, за необхідності, переоформити шаблони, перевіряти призначення платежу при сплаті у касі", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Якщо при оплаті було допущено помилку, то споживач має можливість повернути кошти. Але процедура вимагатиме часу та певних зусиль.

"У разі здійснення помилкових оплат, рекомендуємо звернутись до отримувача сплачених коштів із наступними документами: заявою на повернення коштів, паспортом, ІПН, квитанцією про оплату", - порадили фахівці.

Раніше портал Знай повідомляв, стосується всіх власників газових плит: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, ми писали, платити доведеться навіть улітку: українцям готують нововведення щодо платіжок за опалення.