Тепер кожен українець, який є клієнтом банку, має можливість отримати повернення коштів за оплату комунальних послуг у розмірі 3%.

про це повідомили у Приватбанку.

Скористатися послугою можна з 18 квітня до 18 липня 2024 року. Вона буде доступна для всіх клієнтів від 18 років, які мають гривневу картку "Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальну картку ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Щоб стати учасником цієї акції, необхідно виконати такі кроки:

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

• Пройти реєстрацію, використовуючи пропозицію, отриману через Приват24, Viber, електронною поштою або на сторінці акції.

• Здійснити оплату комунальних послуг через розділ "Платежі" у додатку Приват24 за допомогою кредитних коштів картки "Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальної картки.

• Отримати кешбек у розмірі 3% на картку.

Учасники, які виконали всі умови, будуть винагороджені кешбеком у розмірі 3% від суми оплати, але не більше ніж 300 гривень на місяць з урахуванням податку на доходи фізичних осіб. Повернення коштів буде зараховано на картку протягом наступного тижня після оплати комунальних послуг. Але лише за умови, що клієнт зареєстрований в акції.

Учасниками цієї пропозиції стали вже понад 6 тисяч українців, і ви також можете приєднатися! Також важливо пам'ятати, що сума кешбеку підлягає оподаткуванню, проте податки за вас сплачуватиме сам банк.

Нагадаємо, Доведеться жити на одну пенсію: кого зі стареньких залишать без доплат і надбавок

Раніше ми повідомляли, що Отримають не всі: в Україні визначились із продовженням субсидій на світло, газ, воду та тепло