Через війну українці можуть залишатися без електроенергії і це ставить хрест на стабільному підключенні до Інтернету, особливо якщо мова про Wi-Fi. Однак існує спосіб забезпечити безперебійну роботу мережі. Про це розповідається на facebook-сторінці Vodafone.

Ворог не припиняє ударів по енергосистемі України, через що чимало громадян живуть в умовах регулярного відключення світла. При цьому зберігається необхідність якось працювати, підтримувати зв'язок із близькими та мати доступ до новин.

Vodafone. Фото: скрін youtube

Мобільний оператор Vodafone пояснив, як підключити Wi-Fi, якщо немає електропостачання.

У компанії заявили, що безперебійну роботу Інтернету може забезпечити новітня енергоефективна технологія GPON. Користуватися може кожен українець, підключивши будь-який тариф Vodafone Gigabit Net.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Підключення до інтернету, кадр з відео

"Вона дає змогу подовжити строк роботи мережі під час вимкнень електроенергії до 72 годин. Варто лише під’єднати свій роутер до повербанка з можливістю швидкого заряджання або джерела постійного живлення на кшталт EcoFlow", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що перший місяць домашнього інтернету для нових клієнтів надається безкоштовно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно.

Також наш портал інформував, "фантомні" знижки від Vodafone: абоненти обурені ставленням мобільного оператора.

Крім того, ми писали, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.