Українці можуть отримати грошову компенсацію, відкривши спеціальний рахунок у відділенні "Ощадбанку". Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті фінустанови.

З 29 квітня деякі українці можуть звернутися до відділення "Ощадбанку" для відкриття спеціального рахунку, на який буде зараховано фінансову допомогу від держави.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Це стосується громадян, які проживають у Миколаївській та Херсонській областях, які постраждали внаслідок підриву греблі Каховської гідроелектростанції російськими окупаційними військами.

"Починаючи з 29 квітня 2024 року ви можете звертатись до відділень Миколаївського та/або Херсонського обласних управлінь "Ощадбанку" для відкриття карткових рахунків зі спеціальним режимом використання для зарахування компенсації", - говориться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Уточнюється, що відкриття цього спецрахунку необхідне для отримання матеріальної компенсації за об'єкти нерухомого майна житлового призначення, які були пошкоджені або знищені внаслідок терористичного акту росіян на Каховській ГЕС.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карток: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".