Енергопостачальна компанія YASNO закликає клієнтів відмовитися від отримання паперових рахунків, якщо вони не використовують їх для колекціонування.

Зараз є багато онлайн-сервісів, де можна дізнатися суму до оплати, що швидко, зручно та екологічно. За останні чотири місяці вже 17 918 клієнтів приєдналися до 605 695, які відмовилися від друкованих рахунків.

"Так ви дбаєте про дерева", – кажуть у компанії.

Платіжки за комуналку

Відмовитись від паперових платіжок можна просто поставивши галочку в особистому кабінеті на сайті YASNO. Існують також мобільні програми та сервіси для перегляду рахунків за світло, які надає компанія.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Однак деякі клієнти стикаються з тим, що навіть при відмові папірців вони все одно приходять. Також скаржаться на затримки під час оплати через кабінет Portmone.com.

Коментар під постом YASNO / фото: скріншот Facebook

Коментар під постом YASNO / фото: скріншот Facebook

У разі слід враховувати, що термін надходження платежів за електроенергію з допомогою інтернет-банкінгу може становити до 5 робочих днів.

А щодо платіжок – радимо звертатись безпосередньо до YASNO, щоб вони могли поінформувати кур'єрську службу про те, що надсилати платіжки вже зайва необхідність.