В українських супермаркетах переглянули ціни на різні види фруктів та ягід. Це стосується як тих, що доступні впродовж усього року, так і сезонних. Наприклад, зараз полуниця подешевшала, тому що почався її сезон.

Водночас ціни на інші фрукти, як-от яблука та лимони, теж змінилися, але в кожному магазині вони різні. Зокрема, полуниця стала значно дешевшою, тоді як ціни на лимони зросли порівняно з попереднім місяцем.

Ягоди, полуниця / фото: Instagram

За інформацією з порталу Мінфін, полуниця тепер коштує на 100 гривень за кілограм менше, ніж раніше. Тобто, якщо раніше вона коштувала приблизно 192,14 гривень за кілограм, то зараз її можна купити за 89,99 гривень за кілограм. Це сталося через те, що сезон полуниці почався, і ціни на цю ягоду знизилися.

Популярні новини зараз

Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем

Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон

Показати ще

Ціни на яблука

В Metro яблука коштують 31,09 гривень за кілограм, а в Novus - 19,99 гривень. А от середня ціна за яблука складає 25,54 гривень за кілограм.

Ціни на лимони

Ціни на лимони підвищилися значно з квітня. У квітні вони коштували середньо 60,40 гривень за кілограм. А зараз, у середині травня, у Megamarket вони коштують 121,50 гривень за кілограм, а у Novus - 89,99 гривень.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua заправити можна і запальничкою: легендарна реклама "Таврії", яку продавали у Європі

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, цінники розплавилися – дешевше на 100 грн: скільки в Україні коштує полуниця, яблука та лимони

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям пропонують космічні ціни на популярний овоч: чому він так різко подорожчав