Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на важливий продукт, який має бути у кожному українському домі.

Йдеться саме про хліб, який "усім продуктам – голова". Так, в Україні ціни на хліб на початку літа продовжують зростати. Якщо порівнювати з травнем на початку червня вартість і пшеничного та житнього – зросла, причому деякі позиції подорожчали одразу на кілька гривень.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, станом на 9 червня, без змін залишилися ціни на пшеничний хліб нарізною вагою 650 грам (31,90 грн.) та житній хліб "Бородінівський" вагою 300 грам (39,57 грн.).

Популярні новини зараз

5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів

Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

А ось наступні сорти хліба стали дорожчими:

Пшеничний "Цар Хліб" нарізною вагою 600 грам подорожчав із 37,48 грн. до 37,63 грн.. Житній "Український Московський" вагою 950 грам додав у ціні більше 2 гривень – ціна зросла з 33,72 грн. до 36,00 грн.

Ціни на хліб житній, скріншот: Minfin

Нагадаємо, все піде в окрошку: в Україні супермаркети оновили ціни на зелену цибулю, салат та петрушку.

Раніше повідомлялося, ціни знижуються, але сильно не розгуляєшся: за скільки можна взяти болгарський перець, помідори та огірки.

Також, пачка розчинної вже по 360 грн: супермаркети оновили цінники на каву, молоко та вершки.