Vodafone розповів про послугу "Інтернет для 2-го девайсу", яка дозволяє отримати додаткову SIM-картку для інтернету на планшеті або ноутбуці, використовуючи один номер та загальний рахунок для основної та додаткової карток.

Вона дає можливість ділитися інтернет-трафіком у рамках одного тарифу, відстежувати його використання та контролювати баланс обох карток. Основна та додаткова картки матимуть загальний баланс та використовуватимуть інтернет в рамках одного тарифу.

На відміну від роздачі інтернету, при використанні послуги Інтернет для 2-го девайсу сесія не переривається навіть під час голосового виклику.

Vodafone, фото Телеграф

Додаткова карта підтримує 3G та 4G інтернет та працює в будь-якій точці мережі Vodafone. На ній заблоковано голосові та SMS-послуги, а також USSD запити, що запобігає випадковому підключенню небажаних послуг.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять працювати на п’ять років довше – хто може забути про пенсію у 60 років

F-16 для України можуть обернутися кошмаром для наших пілотів: як їм потрібно буде літати

На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів

Наказ – гасити: в Україні відключають житлові будинки від критичної інфраструктури

Показати ще

Послугу можна замовити у тарифних планах Vodafone RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra, Red Business XL, Red Business VIP. Для підключення потрібно купити стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн (в інтернет-магазині або в будь-якому магазині Vodafone).

Планшет

Послуга надається без додаткової плати для всіх тарифних планів, крім SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L, для яких перший місяць використання буде безкоштовним, а з другого місяця плата становитиме 50 грн. на місяць.

За даними Vodafone, додаткову карту використовують не лише у планшетах та смартфонах, але також у ноутбуках, модемах і навіть в автомагнітолах.

Нагадаємо, V odafone готує черговий удар по гаманцях абонентів: які тарифи подорожчають

Раніше ми писали про роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни

Крім того, Знай.ua повідомляв, що спілкування стане дорожчим: мобільний оператор збільшив абонплату на популярні тарифи.