В умовах енергетичної кризи в країні, кожен хоче знати, як залишитися зі світлом, коли електрику вимикають на довгі години, а то й дні. Компанія YASNO знайшла унікальний спосіб допомогти українцям завжди мати доступ до електроенергії. Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко розповів про новий продукт "Сонце під ключ" у своєму зверненні на Facebook.

Сергій Коваленко наголосив, що самостійно проблема енергетичної кризи не вирішиться, і кожен з нас має зробити свій внесок. Зима наближається, і без підготовки пережити її буде вкрай важко. YASNO пропонує рішення, яке може змінити все — сонячні електростанції "Сонце під ключ".

Сонячні панелі

Цей продукт дозволяє будь-якому бізнесу чи домогосподарству встановити сонячну електростанцію і забути про відключення електрики. YASNO надає повний комплекс послуг, щоб зробити процес максимально зручним і швидким: від технічної розробки до введення станції в експлуатацію.

Крім того, ви не лише забезпечите себе електроенергією, але й зможете заробляти на цьому. Встановивши сонячну електростанцію, ви матимете можливість продавати надлишкову енергію і отримувати додатковий дохід. Це ідеальна можливість для тих, хто хоче бути незалежним від дефіциту електрики і фінансово вигідним.

Популярні новини зараз

Безліч країн вибухнули ненавистю до росії: всі згадали про смерть і страждання, які сіють окупанти

Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати

Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи

ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять

Показати ще

Все, що вам потрібно зробити, це залишити заявку на сайті YASNO. Там ви зможете отримати зворотний зв'язок і дізнатися орієнтовну вартість проекту за допомогою спеціального калькулятора. Не втрачайте шанс на енергетичну незалежність і фінансову стабільність. Використання сонячної енергії може стати ключовим рішенням для багатьох споживачів.

Нагадаємо, Блекаут не застане вас зненацька: що обов'язково треба знати

Раніше ми розповідали про Підвищення тарифів на електроенергію: як це вплине на виробництво круп і пластівців

Також, Тарифи на світло потрібно зменшувати, а не підвищувати, – Юлія Тимошенко