З 15 червня мешканці Хмельницького отримали можливість оплачувати проїзд у тролейбусах безготівковими методами. Це нововведення було анонсовано представниками міської ради.

Тепер пасажири можуть використовувати чіповані банківські картки, а також платіжні системи Apple Pay та Google Pay або згенеровані електронні квитки через мобільний додаток CityCard, запущений у березні цього року.

Зупинка громадського транспорту

Для поповнення електронного квитка пасажири можуть скористатися програмою CityCard, веб-порталом або терміналами продажу та поповнення електронних квитків, розташованими в місті.

Для зручності користувачів також передбачено спеціальну карту, на якій відмічені всі доступні термінали самообслуговування та центри продажу.

Популярні новини зараз

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Зупинка в Хмельницькому, фото: скріншот з відео

З початку вересня 2022 року у Хмельницькому було запроваджено електронні проїзні квитки, повністю замінивши паперові квитки. Є картки різних кольорів для різних категорій пасажирів, наприклад, помаранчеві для школярів та салатові для пенсіонерів.

Крім того, для зручності городян розробили мобільні програми "Хмельницький новий щодня" та "Електронний квиток", які допоможуть відстежувати поїздки та керувати проїзними.

Також наш портал повідомляв, що безпека метро під загрозою: через мобілізацію катастрофічно не вистачає працівників

Раніше ми писали про те, що ж діте справжню лавину подорожчань: що підніметься в ціні через зростання тарифів та валютного курсу

Читайте також: велосипедистам та електросамокатникам нагадали важливі правила: нехтуватимете – покарають гривнею