Витрати деяких українців на громадський транспорт збільшаться, оскільки перевізники встановили нові тарифи. Більше доведеться платити за умови розрахунку готівкою.

Рішення про подорожчання проїзду офіційно ухвалили в Івано-Франківську. Про це на сторінці у facebook повідомляє муніципальний перевізник "Електроавтотранс".

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

З 20 червня за проїзд у комунальному транспорті доведеться платити за новими тарифами. Зокрема, на 50% подорожчає вартість квитка при оплаті готівкою. Пасажирам доведеться платити 15 гривень замість колишніх 10 гривень.

Які тарифи встановили:

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще
  • при оплаті водію готівкою – 15 гривень за поїздку;
  • при оплаті банківською карткою або за Qr-код – 12 гривень за поїздку;
  • під час оплати транспортною карткою "Галка" – 10 гривень за поїздку з безкоштовними пересадками протягом 30 хвилин;
  • при оплаті транспортною карткою "Галка" студентська – 8 гривень за поїздку із безкоштовними пересадками протягом 30 хвилин.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Перевізник також попередив, що пасажири, які попередньо не сплатять за проїзд, будуть змушені заплатити контролеру штраф у розмірі 300 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити в половину більше.

Також наш портал інформував, 90 безкоштовних поїздок на рік: малозабезпеченим частково скасують плату за громадський транспорт.

Крім того, ми писали, маленька радість для гаманця: хто може отримати від 50 до 100% компенсації за проїзд у маршрутках.